Werkwijze

 

Als je besluit om met mij te gaan werken waar kun je dan vanuit gaan?

 

Nog voordat we werkelijk met elkaar gaan samenwerken ontvang je van mij een Geheimhoudingsverklaring. Op het moment dat wij met elkaar in gesprek zijn over jouw organisatie of bedrijf, krijg ik al informatie van je die niet voor anderen bestemd is. Dan is het goed dat jij weet dat ik die informatie niet verder gebruik dan strikt noodzakelijk.

 

Hebben we een klik én denken we beiden dat we elkaar kunnen helpen dan maak ik een offerte met eventueel een aantal opties waaruit gekozen kan worden. Na akkoord gaan we dan zo snel mogelijk echt aan de slag.

 

Als eerste maak ik een duidelijk stappenplan of Plan van Aanpak, waar met jouw organisatie aan gewerkt gaat worden. In het plan wordt duidelijk welke stappen eerst en welke stappen gelijktijdig genomen worden.

 

In het plan staat ook wie wanneer waar verantwoordelijk voor is en welke communicatiemiddelen er worden ingezet. Hier  kun je een voorbeeld van een Stappenplan downloaden.

 

Omdat iedere organisatie anders is, is ieder stappenplan anders. Misschien wil jouw organisatie wel zo veel mogelijk uitbesteden om zo de focus op jullie eigen primaire proces te houden. Of kiezen jullie precies voor het omgekeerde en word ik alleen ingehuurd om groepen te begeleiden en mee te denken over de uitrol van jullie gedragscode. Nogmaals, flexibiliteit is waar het om draait.

 

Ik hou ervan om duidelijke afspraken met elkaar te maken. Ik ben doelgericht, enthousiast, weet snel tot de kern te komen en kan mensen meenemen in verandering. Ik heb humor en de nodige dosis zelfspot.

 

Meer weten?

“Echt geweldig! We hebben de nieuwe Gedragscode nu een half jaar geleden ingevoerd. Ik ben heel blij dat alle medewerkers de training hebben gevolgd want ze spreken elkaar nu ook echt aan als het niet goed dreigt te gaan.”

Heb je vragen? Neem geheel vrijblijvend contact op.

Gegevens

KvK nummer: 614 037 33

Stel je vraag

Stuur mij een mailtje met je vraag.

Bel mij op 06 - 1107 1098